Η απόλυτη χυδαιότητα από τη Ραχήλ Μακρή: Επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο

Δεν έχει τέλος η απαράδεκτη συμπεριφορά της Ραχήλ Μακρή. Για άλλη μία φορά χωρίς να έχει επιχειρήματα σε τηλεοπτική συζήτηση αποφάσισε να κάνει προσωπική επίθεση που ξεπερνάει κάθε όριο.

Με το ειρωνικό και αλαζονικό ύφος που τη διακρίνει επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο λέγοντας του «οι καταθέσεις της οικογένειας σου βρίσκονται στο εξωτερικό. Ζεις σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες».

Ο κ. Παπαδόπουλος άναυδος άκουσε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του επιτίθεται και στη συνέχεια εκτός εαυτού της απάντησε.

«Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»

Ωστόσο η Ραχήλ Μακρή διατήρησε τη ψυχραιμία της και επέμεινε στη θέση της προκαλώντας την έκρηξη του Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν άντεξε και σε έντονο και αγανακτισμένο με αυτά που άκουγε ύφος της είπε:

«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;»

Απτόητη η βουλευτής Κοζάνης συνέχισε να έχει το ίδιο ειρωνικό ύφος και όταν ο δημοσιογράφος την αποκάλεσε κλώνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκείνη απάντησε «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αρχικά πήγε να αποχωρήσει από το πάνελ, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία του και παρά τα όσα απαράδεκτα είχε ακούσει παρέμεινε.

http://www.iefimerida.gr/

Πολυμέσα

Register and Claim Bonus at williamhill.com