Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Ανησυχία των πολιτών -Κάνουν ουρές στα ΑΤΜ για να «σηκώσουν» χρήματα -Χαμός και στα βενζινάδικα

Η Τράπεζα της Ελλάδος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανεφοδιάζονται τα ΑΤΜ, σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους.

Λίγη ώρα μετά από τα μεσάνυχτα, όσο και από το πρωί του Σαββάτου, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα ΑΤΜ προκειμένου να κάνουν αναλήψεις. Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι ακόμη και στα ΑΤΜ της βουλής κατέφυγαν κάποιοι, με τα μηχανήματα όμως να έχουν ξεμείνει από χρήματα. Μάλιστα μεγάλες ουρές σχηματίζονται από χθες και στα βενζινάδικα, με τους ιδιοκτήτες ΙΧ να σπεύδουν να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους. Η εικόνα αυτή παρατηρήθηκε σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Ανάλογη κατάσταση, με ουρές έξω από τράπεζες και σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ουρές και στα ΑΤΜ της Πάτρας:

Την εμφάνιση τους σε μηχανήματα ανάληψης χρημάτων έκαναν οι Πατρινοί μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε με διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, δημοψήφισμα για την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα από την ολομέλεια της Βουλής. Μερική ώρα αργότερα, Πατρινοί άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, όλο και περισσότεροι, στα αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων έξω από τις τράπεζες. Βέβαια από νωρίς το απόγευμα, αρκετοί συνταξιούχοι του ΙΚΑ είχαν σχηματίσει ουρές αναμένοντας να δοθεί εντολή να μπουν τα χρήματα της σύνταξής τους στο λογαριασμό τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν επί ποδός μετατρέποντας την πόλη σε αστακό, εξαιτίας της κινητικότητας που υπήρχε στα περισσότερα ΑΤΜ της πόλης και των περιχώρων. Αντίστοιχη κατάσταση είχαμε και στην πόλη του Αιγίου.

Πηγή: tempo24.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com