Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλεις πιστοποίηση Αγγλικών ;;; ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ...

Online τεστ για την πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας

Η μοναδική online εξέταση που πιστοποιεί τις γνώσεις του υποψηφίου μέχρι και το ανώτατο επίπεδο (Γ2-CPE level), διαρκεί έως 90 λεπτά με αυτόματη έκδοση των αποτελεσμάτων. Ιδανικό για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Το BULATS είναι ένα μοναδικό και ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα πιστοποίησης στην αγγλική αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες (γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά). Αξιολογεί τις γνώσεις των υποψηφίων σε όλα τα επίπεδα (Α1 έως Γ2) στις κατηγορίες Reading, Vocabulary, Grammar και Listening.

Όσοι αναζητούν ένα γρήγορο και οικονομικό τρόπο αξιολόγησης των γνωσεών τους στα αγγλικά έχουν πολλούς λόγους για να επιλέξουν την εξέταση BULATS. Γρήγορη και έγκυρη, η εξέταση BULATS είναι ιδιαίτερα φιλική προς τους υποψήφιους παρέχοντας ξεκάθαρες οδηγίες και online βοήθεια σε κάθε στάδιό της. Εξελίσσεται σύμφωνα με το γνωστικό επίπεδο του εξεταζομένου καθώς πρόκειται για αυτοπροσαρμοζόμενη εξέταση, δίνοντας έμφαση περισσότερο στην επικοινωνία και στα γενικά αγγλικά. Η αυτόματη λήψη της βαθμολογίας με το πέρας της εξέτασης αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους εξεταζόμενους που χρειάζονται άμεσα ένα έγκυρο πιστοποιητικό. Αναγνωρισμένο παγκοσμίως και στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ, το BULATS αποτελεί μια επιπλέον επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Cambridge ESOL.

Η εξέταση διατίθεται σε γραπτή, computer based και online μορφή.
Ασύγκριτα πλεονεκτήματα Future Voice KAI Bulats...

- Εξετάσεις Bulats χωρίς προφορικά και έκθεση

- Μία εξέταση όπου ο κάθε μαθητής ανάλογα το ποσοστό επιτυχίας αποκτά και το αντίστοιχο επίπεδο (B2,C1,C2).

- Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Δεν απαιτείται καμία αγορά βιβλίου. Όλο το υλικό είναι ψηφιακό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από όπου εσείς θέλετε. Το υλικό είναι προσαρμοσμένο στην εξεταστικό διαδικασία με αποτέλεσμα ο μαθητής να αποκτά την απόλυτη εξοικείωση και εμπειρία με το εξεταστικό σύστημα.

- Καθηγητές με εμπειρία στη σύγχρονη μεθοδολογία Bulats, στην εκπαίδευση αγγλικών και τις νέες τεχνολογίες.

- Απεριόριστες ώρες μαθήματος μέσω της ειδικής πλατφόρμας εκπαίδευσης. Οι ώρες εκπαίδευσης τελειώνουν εκεί που τελειώνουν οι απορίες σας.

- Διαδραστικοί πίνακες συνοδεύουν τη διδασκαλία των καθηγητών.

- Απεριόριστες ώρες εξάσκησης. Δωρεάν χρήση εργαστηρίου.

- Κωδικοί για την πλατφόρμα για μελέτη και εξάσκηση και στο σπίτι.

- Ευέλικτο πρόγραμμα που προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του μαθητή

- Τεστ προσομοίωσης εξετάσεων ενσωματωμένα στην εκπαιδευτική πλατφόρμα

- Αποφασίζουμε μαζί για την ημερομηνία εξέτασης. Εξετάσεις μέσω Η/Υ σε πολύ φιλικό περιβάλλον και άμεση έκδοση αποτελεσμάτων

- Με την εγγραφή σου αποκτάς εκπτώσεις από 10% έως 20% σε όλα τα προγράμματα των υπόλοιπων ξένων γλωσσών (4 ξένες γλώσσες), στα προγράμματα πληροφορικής αλλά και 10% έκπτωση για όλα τα μέλη της οικογένειας σου σε όλα τα προγράμματα πληροφορικής (εκτός από τα πακέτα προσφορών).

- Αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και διεθνώς μέχρι και στο επίπεδο C2 (Proficiency) (κλικ εδώ να μεταβείτε στη σελίδα του ΑΣΕΠ για το σχετικό έγγραφο)

- Ισχύει εφ’ όρου ζωής χωρίς update!

- 100% επιτυχία 

Αυτό το πρόγραμμα παρέχεται και σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τ: 2651020777

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑ 42Β ΙΩΑΝΝΙΝΑ

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα