Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

«Μένουμε Ευρώπη» και στα Γιάννενα τη Δευτέρα

Διαδήλωση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη διοργανώνεται στα Γιάννενα τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα, την ώρα που θα διεξάγεται ίσως η πιο κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της νεότερης ιστορίας της χώρας.

Η συγκέντρωση οργανώνεται διαδικτυακά και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων καλούνται να δώσουν το παρών στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων με ένα και μόνο στόχο. Η Ελλάδα να μείνει στην Ευρώπη! Να αποφύγει ένα GRexit που θα εξελιχθεί γρήγορα σε κοινωνικοοικονομικό εφιάλτη.

«Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια! Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές.

Γεννηθήκαμε στην Ευρώπη και θα παραμείνουμε στην Ευρώπη. Σας περιμένουμε όλους σε μια ειρηνική, διαφορετική συγκέντρωση από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Ραντεβού τη Δευτέρα στην κεντρική πλατεία!», αναφέρεται στην πρόσκληση.

πηγή: www.vimanews.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com