Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Οι αγώνες Κωπηλασίας μπορούν να επιστρέψουν ξανά στα Γιάννενα!

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα επισκέφθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Βασίλης Καλούδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τον Ν.Ο.Ι. και την Γιαννιώτικη Κωπηλασία γενικότερα.

Προπονητές του Ομίλου ξενάγησαν τον κ. Καλούδη στα λεμβαρχεία, το κλειστό γυμναστήριο και τις υπόλοιπες υποδομές του Ν.Ο.Ι., εν ώρα μάλιστα προπόνησης αθλητών, με τον ίδιο να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που γίνεται στο σωματείο, το οποίο συμπληρώνει φέτος 61 χρόνια λειτουργίας.Στη συνέχεια ο εντεταλμένος δημοτ. Σύμβουλος συζήτησε εκτενώς με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. Χρήστο Αλεξίου, τον Αντιπρόεδρο Φίλιππα Μάνθο και τον Γενικό Γραμματέα Αναστάσιο Σκλιβανίτη για την λειτουργία και πορεία του Ομίλου.

Από τη Διοίκηση του Ομίλου ζητήθηκε η συμβολή του Δήμου Ιωαννιτών για την διοργάνωση ξανά στην Παμβώτιδα διασυλλογικών αγώνων Κωπηλασίας, αλλά και για την επιστροφή αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Παράλληλα, υποβλήθηκε αίτημα για αποκατάσταση και διάθεση εκ νέου του ξενοδοχείου ΚΕΚΩΠ για φιλοξενία σωματείων απ’ όλα τα ναυτικά αθλήματα που θα έρχονται για αγώνες στην Παμβώτιδα, καθώς και για να επιστρέψει ξανά στα Γιάννενα για προπονήσεις η ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, η οποία τα τελευταία χρόνια επιλέγει σταθερά την Καστοριά για τη θερινή της προετοιμασία.

Μάλιστα, ακολούθησε και επίσκεψη στον παραλίμνιο χώρο του ΕΑΝΚΙ όπου οι κερκίδες και ο πύργος Κωπηλασίας, προκειμένου να δει από κοντά ο Βασίλης Καλούδης τις εγκαταστάσεις και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα.Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος αντιμετώπισε με θετική διάθεση τα ζητήματα που του τέθηκαν από τον Ν.Ο.Ι. και ανέφερε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών θα συμβάλλει στο μέτρο που του αναλογεί και μέσα από συνεργασία με τη νέα Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ – ΕΑΝΚΙ αλλά και με τον Ν.Ο.Ι. για τη διοργάνωση ξανά στην Παμβώτιδα αγώνων Κωπηλασίας, προωθώντας έτσι περαιτέρω την αθλητική τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας.

πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com