Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 263

Πρεμιέρα σήμερα για τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις

Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ). Στις συγκεκριμένες εξετάσεις συμμετέχουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι δικαιολογημένα απουσίασαν ή διέκοψαν την εξέτασή τους και προσκόμισαν εντός 3 ημερών στο Λύκειο προς έγκριση τα απαιτούμενα κατά τη νομοθεσία δικαιολογητικά, που μπορούν να πληροφορηθούν από τα Λύκειά τους.

Οι υποψήφιοι, που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις σε ΓΕΛ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης, στο 27ο ΓΕΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους-Παπαηλιάκη, Τ.Κ.: 54453, τηλ.: 2310-93.74.02). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται έγκαιρα στο Εξεταστικό ή Βαθμολογικό κέντρο (το αργότερο μέχρι τις 16:30 μ.μ.) την ημέρα της εξέτασης, έχοντας μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 17:00 μ.μ., κοινή για τους υποψήφιους ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 16:30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Σήμερα οι υποψήφιοι εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας, στο μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας, στο μάθημα της Φυσικής Γενικής Παιδείας, στο μάθημα των Μαθηματικών και των στοιχείων Στατιστικής Γενικής Παιδείας και στο μάθημα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας.

Register and Claim Bonus at williamhill.com