Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Λιοντάρι επιτέθηκε σε Αμερικανίδα τουρίστρια

Σοκ σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ

Μία 22χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση λιονταριού σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ. Το λιοντάρι της επιτέθηκε μέσα από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, έγινε γνωστό από τις αρχές του πάρκου.

«Ένα αυτοκίνητο μπήκε στην περιοχή των λιονταριών, το λιοντάρι πέρασε από το παράθυρο και δάγκωσε τη γυναίκα», δήλωσε εκπρόσωπος του Lion Park στο ραδιοφωνικό δίκτυο Talk Radio 702. «Το ασθενοφόρο έφθασε πολύ γρήγορα, αλλά η γυναίκα ήταν νεκρή».

Το πάρκο, δημοφιλής οικογενειακός προορισμός, βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας από το κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ. Γονείς και παιδιά έχουν εκεί τη δυνατότητα να χαϊδέψουν τα λιονταράκια μέσα από τα κλουβιά τους, να ταΐσουν τις καμηλοπαρδάλεις και να οργανώσουν παιδικά πάρτυ.

Τον Μάρτιο, αυστραλός τουρίστας τραυματίσθηκε από λέαινα υπό παρόμοιες συνθήκες, αφού κυκλοφορούσε επίσης με αυτοκίνητο και με το παράθυρο ανοικτό. Δύο ημέρες αργότερα ένας 13χρονος κάτοικος γειτονικής παραγκούπολης δέχθηκε την επίθεση λεοπάρδαλης καθώς περνούσε από εκεί με το ποδήλατό του.

Στο πάρκο ζουν 85 λιοντάρια, ανάμεσά τους και πολύ σπάνια λευκά λιοντάρια, τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να πλησιάσει με το αυτοκίνητο για να τα παρατηρήσει.

Η ιστοσελίδα του πάρκου υπόσχεται στους επισκέπτες ότι μπορούν να δουν τα ζώα από «πολύ κοντά». Αλλά υπάρχουν παντού πινακίδες που προειδοποιούν ότι τα παράθυρα των αυτοκινήτων πρέπει να είναι κλειστά.

πηγή: www.newsbeast.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com