Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Στη Ροδόπη ταξιδεύει το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος ο Ορειβατικός

Στη Ροδόπη ταξιδεύει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Ορειβατικός Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα έχει ως εξης:

31 - ΜΑΪΟΥ: Λειβαδίτης - καταρράκτες Λειβαδίτη - Δασικό χωριό Ερυμάνθου (Β κατηγορίας - Ώρες πορείας: 6 - Αρχηγός: Βαλμάς Αποστόλης)

01 - ΙΟΥΝΙΟΥ Κομνηνά - στενά Νέστου - Γαλήνη, (Β κατηγορίας - Ώρες πορείας: 6 Αρχηγός: Βαλμάς Αποστόλης).

Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκι, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό-αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή καθώς και δεύτερη αλλαξιά ρούχων. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη, τηρείται αριθμητική σειρά προτεραιότητας.

Αναχώρηση το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 8:00 το πρωι στην Ακαδημία Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Ιωαννίνων,
Σμύρνης 15, 7-9 μ.μ. καθημερινά εκτός Κυριακής, και στο τηλ. 2651022138

Όροι συμμετοχής

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ορειβατικού, η συμμετοχή οπουδήποτε στις ορειβατικές και αναρριχητικές δραστηριότητες του Ε.Ο.Σ. Ιωαννίνων σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής του σε αυτές, που είναι δημοσιευμένες στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του.

"Επιπλέον σημαίνει ότι:

1. Γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα του εγχειρήματος στο οποίο συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του /της στη δραστηριότητα αυτή αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για ασφάλειά του/της.
2. Έχει τις απαιτήσεις ικανότητες, γνώσεις, την εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την συμμετοχή του/της στην δραστηριότητα αυτή και έχει λάβει υπόψη του/της τις σχετικές με τις καιρικές συνθήκες προβλέψεις για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δραστηριότητα.
3. Παραιτείται από κάθε απαίτησή του/της τόσο κατά του διοργανωτή συλλόγου όσο και του αρχηγού της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει.
Ο Σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στο πρόγραμμα που δημοσιεύεται.
Ο Αρχηγός της εξόρμησης έχει το δικαίωμα να ματαιώσει την ολοκλήρωση της ανάβασης εάν κατά την κρίση του οι τοπικές συνθήκες καιρού – βουνού δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια της ομάδας. Επίσης δικαιούται άτομο ή άτομα που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (κακή φυσική κατάσταση, ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια, ανυπακοή κλπ.)
Οι ώρες πορείας (Ω.Π.) που αναγράφονται σε ιδανικές καιρικές συνθήκες και σε συνήθη κατάσταση βουνού για τη συγκεκριμένη εποχή".

Register and Claim Bonus at williamhill.com