Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 263

Γερμανικό δώρο για το ΕΚΑΒ στην Ήπειρο

Με μία κινητή μονάδα, προσφορά φίλων της Ελλάδας από τη Γερμανία, ενισχύεται ο στόλος του ΕΚΑΒ στην Ήπειρο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ασθενοφόρο, που μετά από προσπάθεια ενός έτους που χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, περιήλθε στην κυριότητα του Νοσοκομείου Φιλιατών και από εκεί πέρασε για χρήση στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Νομού Θεσπρωτίας. Το ασθενοφόρο αποτελεί δωρεά του Συλλόγου Ελληνογερμανικής Φιλίας FILIA VELBERT και αποτελεί την απαρχή για ανάλογες δωρεές στο σύντομο μέλλον.

Τη χαρά του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης, σημειώνοντας πως θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες στην τουριστική περίοδο.

Τιμή και ευθύνη χαρακτήρισε τη δωρεά του ασθενοφόρου ο 1175542081.jpgΔιευθυντής της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Βασίλης Παπαδιώτης, παρέχοντας τη διαβεβαίωση πως θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. «Είναι μια μικρή κλινική που διαβεβαιώνουμε πως θα αξιοποιηθεί σωστά και ήδη κάνουμε ενέργειες για να επανδρωθεί με γιατρό», ανέφερε.

Στην τελετή παράδοσης βρέθηκε και η επίτιμη πρόξενος της Γερμανίας στην Ηγουμενίτσα , τονίζοντας πως η δωρεά αυτή αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη της φιλίας στην Ήπειρο.

πηγή: www.vimanews.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com