Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκατοντάδες παιδιά στο πολυιατρείο «Ιπποκράτης»«Ιπποκράτης»

Μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνει στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων το κινητό πολυιατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» μέσω του οποίου γίνονται προληπτικοί έλεγχοι στα παιδιά.

Τη δράση υλοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την εθελοντική εργασία γιατρών των Ιωαννίνων.

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, που επισκέφθηκε τη μονάδα έκανε λόγο για «μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία του ΟΚΠΑΠΑ», η οποία δίνει το παράδειγμα «της αντίληψης που έχει η Δημοτική Αρχή για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες εποχές στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

Ήδη μέχρι το μεσημέρι της 3ης μέρας του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» στα Γιάννενα, εξετάστηκαν περίπου 450 παιδιά και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται καθώς από αύριο είναι προγραμματισμένη η προσέλευση σχολείων.

«Ο προληπτικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός και αξίζει τον κόπο αυτές οι πρωτοβουλίες να αγκαλιάζονται από την τοπική κοινωνία», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης.
Κλείνοντας ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους γιατρούς, τους εκπροσώπους από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τους γονείς.

Σημειώνεται ότι το κινητό πολυιατρείο για τα παιδιά «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα παραμείνει στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων μέχρι και την Παρασκευή.

Τα παιδιά εξετάζονται μετά από απαραίτητη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων και κατόπιν ραντεβού τα οποία κλείνονται στα τηλέφωνα 2651304760-2651304761.

Πηγή: epiruspost.gr