Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου! Κερδίστε ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση στα δίδακτρα ΜΕΧΡΙ 16/12!

Σπουδάστε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC)! Κάντε την έξυπνη επένδυση για το μέλλον σας!

  • Βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα 201+ πανεπιστήμια παγκοσμίως από τους Times Higher Education Impact Rankings το 2021 στην Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, Υποδομές , Οικονομική Ανάπτυξη και Κλιματική Δράση.
  • Μεταξύ των 72 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν λάβει την ανώτατη διάκριση 5 αστέρια (rated excellent) στην αξιολόγηση του 2021 η οποία πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό QS Top Universities για τη συνολική του απόδοση ως επίσης και 5 αστέρια στους Τομείς της Διδασκαλίας Απασχολησιμότητα, Διεθνοποίηση, Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, Φοιτητικές Υπηρεσίες – Στήριξη Φοιτητών, Πτυχίο Ιατρικής.
  • Επιλογή από 90 Προγράμματα Σπουδών και σε πολλά υπάρχει η δυνατότητα επιλογή της γλώσσας διδασκαλίας (Ελληνικά και Αγγλικά).
  • Διασύνδεση με την αγορά εργασίας με αποτέλεσμα τη γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!


Μάθετε περισσότερα και κάντε την εγγραφή σας! Επωφεληθείτε από την επιπλέον έκπτωση εάν γραφτείτε μέχρι 16/12!

Δείτε εδώ για τα Προπτυχιακά προγράμματα.

Δείτε εδώ για τα Μεταπτυχιακά προγράμματα.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει κάτω από το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Επικοινωνία:

Ιωάννινα:
☎ 26510 20777
Ναπ. Ζέρβα 42

Άρτα:
☎ 2681 400037
Περιφερειακή Οδός Άρτας (δίπλα στην εφορία)

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
#futurevoiceedu
Register and Claim Bonus at williamhill.com