Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Πρέβεζα

Τη βεβαιότητά του πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος όποτε και αν γίνουν εκλογές εξέφρασε Δημήτρης Τζανακόπουλος, βουλευτής Α Αθήνας και μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκεται στην Πρέβεζας με αφορμή την εκδήλωση καλωσορίσματος των νέων μελών του κόμματος.
Σε συνέντευξη τύπου ο κ. Τζανακόπουλος, πλαισιωμένος από τον τοπικό βουλευτή Κώστα Μπάρκα και τον αναπληρωτή γραμματέα της ΝΕ Πρέβεζας κ. Τάκη Νικολόπουλο κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι έχει αποτύχει σε όλα τα ζητήματα, τα οποία κλήθηκε να διαχειριστεί όπως ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, πανδημική κρίση
Οι εταιρίες παραγωγής και παροχής ενέργειας που μέσα στην κρίση αισχροκερδώντας έχουν βγάλει υπερκέρδη,η κυβέρνηση αρνείται να τις φορολογήσει, συνέχισε και υποστήριξε ότι πείραξε και το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για να μειώσει το ποσό ακριβώς που είχε προσδιορίσει η αρχή ως υπερκέρδη.
Σύμφωνα με τον ίδιο έχουμε τον υψηλότερο πληθωρισμό αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη , 20% πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αυξήσεις τιμών, έκανε λόγο για πλήρη καρτελοποίηση της αγοράς στην αγορά ενέργειας και στα σουπερμάρκετ σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει καμία διάθεση να βάλει φρένο στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.
Ο ίδιος τόνισε ότι η πολιτική αλλαγή αναγκαία και επιτακτική και ανέφερε ότι θα συνεργαστούμε με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του προοδευτικού χώρου, του δημοκρατικού τόξου που θα είναι διαθέσιμες για τη διαμόρφωση ενός προοδευτικού πόλου
Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Τζανακόπουλος επισκέφθηκε το Γ. Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και συναντήθηκε με τη διοίκηση, ενώ χθες βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση στην παραλία της Πρέβεζας.