Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Δολοφονία Άλκη: Νέα στοιχεία στο φως – Έτσι διέφυγε στην Αλβανία ο 20χρονος καταζητούμενος

Τα στοιχεία του αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς, που -όπως φαίνεται- βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον εντοπισμό του.

Πληθαίνουν οι πληροφορίες για διαφυγή 20χρονου ύποπτου για τη δολοφονία του Αλκη στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το MEGA, όλα δείχνουν πως συνέβη αυτό που φοβόταν η αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού για την ώρα συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

Το έκανε, όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή, στις 2 Φεβρουαρίου. Μία μέρα μετά τη φονική επίθεση, όταν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Εκμεταλλεύτηκε αυτή την καθυστέρηση και κατάφερε να φτάσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα με αυτοκίνητο και να περάσει στη γειτονική χώρα, στις 23:45, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου, δίχως να κινήσει υποψίες. Άλλωστε δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Τα στοιχεία του αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς, που -όπως φαίνεται- βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον εντοπισμό του. Για την ώρα ο D. R. παραμένει άφαντος.

Register and Claim Bonus at williamhill.com