Η Branda εξελίσσει την ψηφιακή της επικοινωνία και επενδύει στη δημιουργία υπερσύγχρονου E-Shop

Με περισσότερα από 35 χρόνια παράδοσης και δραστηριοποίησης στον κλάδο των τροφίμων, η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση BRANDA ασχολείται με την εισαγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικώνξηρών καρπώνβοτάνων και αρωματικών φυτών. Μάλιστα, η εταιρεία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά προϊόντων με το brand name “Χάρμα”.

Η ίδρυση της εταιρείας αποτέλεσε καρπό της αγάπης των ανθρώπων της εταιρείας για τα αρωματικά μπαχαρικά και τα αγνά βότανα της ελληνικής γης, τα οποία με πολύ μεράκι και προσανατολισμό στο άρτιο αποτέλεσμα μετατράπηκαν σε εμπορικά προϊόντα, ώστε να είναι διαθέσιμα για το τραπέζι της κάθε οικογένειας. Μετά το πέρας των πρώτων επιτυχημένων ετών, η εταιρεία διεύρυνε τη δραστηριότητά της εντάσσοντας στην γκάμα των προϊόντων της μίγματα μπαχαρικών, ξηρούς καρπούς, μέλι αλλά και άλλα χρήσιμα υλικά γαστρονομίας και όχι μόνο.

Η εταιρεία προμηθεύεται πρώτες ύλες α’ ποιότητας από αξιόπιστους και πολύπειρους προμηθευτές από όλο τον κόσμο οι οποίοι αποτελούν διαχρονικούς συνεργάτες. Για την επεξεργασία των πρωτογενών υλικών, η Branda χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, επιτυγχάνοντας τη  διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και επενδύοντας συνεχώς στην αναβάθμισή τους.

Η επιχείρηση εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων. Το δίκτυο διανομής των προϊόντων έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η διάθεση των προϊόντων να εξυπηρετεί όλη τη χώρα άμεσα και αποτελεσματικά, τόσο για τις πωλήσεις χονδρικής, αλλά και ζητήσεις μικρότερης κλίμακας από χώρους εστίασης, αναπτύσσοντας για το σκοπό αυτό ειδικές συσκευασίες τροφοδοσίας.

Σήμερα, ακολουθώντας τις εξελίξεις του διεθνούς εμπορίου, η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή ενός ολοκαίνουριου πλήρως ενημερωμένου ιστοτόπου, ο οποίος δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση όλων των καταναλωτών και των συνεργατών μας.

Συγκεκριμένα στο branda.gr θα έχετε την ευκαιρία να:

  • Γνωρίσετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων και να διαβάσετε λεπτομερείς περιγραφές
  • Να πραγματοποιήσετε τις αγορές από το E-Shop
  • Να ενημερωθείτε για την ιστορία, την εμπορική δραστηριότητα και τους τρόπους συνεργασίας με την Branda
  • Να ανακαλύψετε νόστιμες συνταγές