Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Μετά τις καταγγελίες… βρέθηκε κρεβάτι στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για τον 58χρονο από το Αγρίνιο

Στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ένας 58χρονος απ’ το Αγρίνιο,καθώς νοσεί από κορονοϊό. Νωρίτερα, η σύζυγός του ασθενούς, μιλώντας στον τηλεροπτικό σταθμό  MEGA και την εκπομπή Live News, προχώρησε σε βαρυσήμαντη καταγγελία. Συγκεκριμένα, η σύντροφος του 58χρονου κατήγγειλε, ότι τους είχαν παρακάμψει, για να δώσουν την κλίνη ΜΕΘ στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά.

Αποτέλεσμα, ο διασωληνωμένος 58χρονος να μείνει εκτός ΜΕΘ, καθώς τον παρέκαμψαν για τον Μητροπολίτη, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Σύμφωνα δε με το newsit, ο 58χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Νωρίτερα την Παρασκευή (03.12.2021), ο άνδρας διακομίστηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απ’ το Νοσοκομείο Αγρινίου στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, για να νοσηλευτεί.

Register and Claim Bonus at williamhill.com