ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Δυο νέα εξωτερικά γήπεδα τένις στο Πανηπειρωτικό

Πανέτοιμα προς χρήση για τους φίλους του τένις, είναι τα δυο νέα εξωτερικά γήπεδα αντισφαίρισης, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, τα οποία ανακατασκευάστηκαν από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, αποξηλώθηκε ο παλιός και χωρίς σωστές κλίσεις, φθαρμένος ασφαλτοτάπητας, κατασκευάστηκε νέο περιμετρικό στηθαίο, ολοκληρώθηκε η διάστρωση αμμοχάλικου διαμορφώνοντας τις κατάλληλες κλίσεις αποστράγγισης ομβρίων υδάτων καθώς και η διάστρωση και συμπύκνωση ασφαλτομίγματος κλειστού τύπου.

Στη συνέχεια στον χώρο των γηπέδων τένις εφαρμόστηκε ελαστικό δάπεδο με ρητίνες και κόκκους καουτσούκ σε δύο στρώσεις, έγινε η τελική διάστρωση της επιφάνειας των γηπέδων με ελαστικό αντιολισθητικής υφής σε τρεις διαδοχικές στρώσεις σε χρώματα πράσινο και μωβ και φυσικά έγιναν οι γραμμές των δυο γηπέδων σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Τα γήπεδα ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση επισκευασμένων στύλων, με την προμήθεια καινούργιων φιλέ και τέλος, με την κατασκευή ράμπας πρόσβασης ΑΜΕΑ στην είσοδο της περίφραξης του γηπέδου.

Register and Claim Bonus at williamhill.com