Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Ξαφά: «Δεν είναι πατριωτικό μου καθήκον να ρισκάρω τις καταθέσεις μου»

Μιράντα Ξαφά: Αν δεν ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές η μόνη εναλλακτική είναι το Grexit

«Αν δεν ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές η μόνη εναλλακτική είναι το Grexit. Η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει τη χώρα στην ευρωζώνη και ότι θα σκίσει το μνημόνιο, αυτά τα πράγματα είναι ασύμβατα» προειδοποίησε η επικεφαλής της EF Consulting και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, η κ. Ξαφά τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχει σπαταληθεί παρά πολύ χρόνος για το πώς θα αποκαλείται η τρόικα και το μνημόνιο. Είμαστε σε κρίσιμο σημείο, μένει λίγος χρόνος, και δεν διαφαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει πρόθεση να ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές. Ο ίδιος ο κ. Ντάισελμπλουμ και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπαν ότι υπάρχει σχέδιο Β' για την Ελλάδα.»

«Κανείς πιστωτής δεν θα βάλει χρήματα σε ένα καλάθι χωρίς πάτο, χωρίς πορεία εξυγίανσης των δημοσιονομικών και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Η κυβέρνηση θέλει να πάρει εισπρακτικά μέτρα, όχι μεταρρυθμίσεις», είπε.

«Δεν είναι πατριωτικό μου καθήκον να ρισκάρω τις καταθέσεις μου εφόσον δεν υπάρχει σχέδιο ανόρθωσης της οικονομίας» ξεκαθάρισε ακόμη η κ. Ξαφά, με αφορμή τις αντιδράσεις από τη δήλωσή της ότι απέσυρε το σύνολο των τραπεζικών της καταθέσεων από την Ελλάδα.

πηγή: www.newsbeast.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com