Θοδωρής Ιακωβίδης: Επέστρεψε από το Τόκιο ο αρσιβαρίστας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο,μαζί με τον Γιαννιώτη προπονητή του Χρήστο Τριφύλλη

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης και ο Γιαννιώτης προπονητής του Χρήστος Τριφύλλης, επέστρεψαν  το βράδυ της Δευτέρας (02/08) στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” τον υποδέχθηκαν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Ιακωβίδης έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο και αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια την Εθνική Ελλάδας. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού είχε πέντε έγκυρες προσπάθειες και στο αρασέ σήκωσε 156 κιλά, ενώ στο ζετέ 182 κιλά, αλλά συγκλόνισε μετά το τέλος του αγώνα του βάζοντας τα κλάματα on air καθώς αποχαιρετούσε το εθνόσημο σε ηλικία 30 ετών.

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Θοδωρής Ιακωβίδης και αποχαιρέτισε το άθλημα που υπηρέτησε για 19 χρόνια. Ωστόσο, μετά από αυτό του το ξέσπασμα το κύμα υποστήριξης για εκείνον ήταν τεράστιο και ίσως σκεφτεί ξανά την απόσυρσή του. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Πύρρος Δήμας ανέφεραν τα τελευταία 24ωρα πως θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να συνεχίσει.

«Καλωσόρισμα από OlympicGames σε αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη & προπονητή Χρήστο Τριφύλλη. Κι όπως συζητήσαμε με Θοδωρή, ξεκινάμε άμεσα διαβούλευση με τους αθλητές για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού & διασφάλιση συνθηκών εν όψει @Paris2024», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε ανάρτηση του.

Register and Claim Bonus at williamhill.com