ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 28-07-2021 ως εξής:

Α) Από ώρα 08:30 πμ έως 09:30 πμ στις παρακάτω περιοχές : Ιωάννινα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη πέριξ επιχειρήσεων ελαστικών Πατούνας – αντιπροσωπείας DAIHATSU – πρώην επιχείρησης Κολέμπα.

Β) Από ώρα 09:45 πμ έως 10:30 πμ στις παρακάτω περιοχές : Αμφιθέα πέριξ γηπέδου

. Γ) Από ώρα 12:00 μμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Ιωάννινα στην περιοχή της Δροσιάς και στις οδούς Καρόλου Κούν και Αλέξη Μινωτή.

Δ) Από ώρα 14:00 μμ έως 15:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Ιωάννινα στην περιοχή του Βοτανικού πέριξ γηπέδου και στην οδό Οπλαρχηγού Παλάσκα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.

Register and Claim Bonus at williamhill.com