ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ-Ανακοίνωση για το Εμβολιαστικό Κέντρο

Με αφορμή την επικείμενη λειτουργία του “MEGA ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ” στην Πόλη μας ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ. Χατζηκώστα εκφράζει την απόλυτη αντίθεση και αγανάκτησή του, στο θέμα της στελέχωσης του , που για άλλη μία φορά καλούνται τα Νοσοκομεία της πόλης μας να βάλουν πλάτη σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με την μέθοδο των μετακινήσεων προσωπικού.

Ειδικά για το Νοσοκομείο μας που η υποστελέχωση του προσωπικού έχει χτυπήσει κόκκινο σε όλους τους κλάδους και ειδικότητες και σε συνδυασμό με την παρατεταμένη αναστολή κανονικών αδειών, το προσωπικό μετά από δέκα έξι (16) μήνες πανδημίας καλείτε συνεχώς να ανταπεξέλθει σε νέα καθήκοντα.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ απαιτεί προσωπικό για την στελέχωση του “MEGA ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ” με τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητή του Νοσοκομείου και προχωρά σε μετακινήσεις προσωπικού.

Το 20% του προσωπικού του Νοσοκομείου εργάζεται με χαλαρές σχέσεις εργασίας. Για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού δεν ακούμε κουβέντα, επίσης το ίδιο για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά, για αξιοπρεπείς μισθούς δεν γίνεται λόγος και ως αντιστάθμισμα προτείνονται διχαστικά bonus.

Αλήθεια αυτή πρέπει να είναι η εικόνα του Ε.Σ.Υ. την τρίτη δεκαετία του εικοστού πρώτου αιώνα ;

Register and Claim Bonus at williamhill.com