Έτοιμα τα Λύκεια στον Δήμο Πρέβεζας για να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς τη Δευτέρα 12 Απριλίου

Eπιστροφή των μαθητών των Λυκείων στα θρανία τη Δευτέρα 12 Απριλίου και τα σχολικά κτίρια του Δήμου Πρέβεζας είναι έτοιμα να υποδεχτούν με ασφάλεια παιδιά και εκπαιδευτικούς. Η αρμόδια αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας κα Αθηνά Κωνσταντάκη ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων ότι το προσωπικό καθαρισμού αύριο Παρασκευή θα επιστρέψει στις θέσεις του προκειμένου να προετοιμάσει τους (ήδη καθαρούς) χώρους για το άνοιγμα της Δευτέρας. Επίσης στους λογαριασμούς του κάθε σχολείου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η πρώτη κατανομή χρημάτων για την αντιμετώπιση των άμεσων λειτουργικών αναγκών κι ό,τι άλλο κριθεί αναγκαίο από τους διευθυντές.
Η επικοινωνία του Δήμου με τα σχολεία θα είναι καθημερινή, έτσι ώστε να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια απαιτηθεί με στόχο την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα των δια ζώσης μαθημάτων.
Ολο αυτό το διάστημα εξάλλου ο Δήμος με τακτικές απολυμάνσεις κτιρίων, διανομή ατομικών μέσων προστασίας (μάσκες , αντισηπτικά κλπ) στο προσωπικό του αλλά και την πρωτοβουλία διενέργειας συχνών δωρεάν rapid test έχει συμβάλλει στην επιτυχημένη έως τώρα προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμη η τοπική κοινωνία, για τον περιορισμό της διάδοσης του covid 19 στην Πρέβεζα.Δεν εφησυχάζουμε ούτε ένα λεπτό, τηρούμε τα μέτρα υγιεινής, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.
Register and Claim Bonus at williamhill.com