Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 παράξενες ερωτήσεις που θέτει το Facebook στους υποψήφιους υπαλλήλους του

Tο ετήσιο εισόδημα των εκπαιδευόμενων στο site κοινωνικής δικτύωσης είναι κατά 25.000 δολάρια υψηλότερο από αυτό του μέσου Αμερικανού πολίτη.

Το Facebook θεωρείται από πολλούς ως το ιδανικό περιβάλλον εργασίας στον κλάδο της τεχνολογίας, αφού το ετήσιο εισόδημα των εκπαιδευόμενων στο site κοινωνικής δικτύωσης είναι κατά 25.000 δολάρια υψηλότερο από αυτό του μέσου Αμερικανού πολίτη.

Όπως είναι αναμενόμενο, για να καταφέρει κανείς να προσληφθεί σε μία τόσο επικερδή και περιζήτητη θέση πρέπει να περάσει από μία σειρά δοκιμασιών, με πρώτη και σημαντικότερη τη συνέντευξη.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του, ο ιστότοπος Business Insider παρουσίασε μερικές από τις δυσκολότερες ερωτήσεις που έχουν τεθεί κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων στο Facebook. Δείτε μερικές από αυτές και σκεφθείτε ποια θα ήταν δική σας απάντηση.

- Πόσα θα χρεώνατε για να πλύνετε κάθε παράθυρο στο Σιάτλ;

Ερώτηση σε υποψήφιο του τμήματος online πωλήσεων

- Περιγράψτε με λίγα λόγια πώς λειτουργεί το Facebook

Ερώτηση σε υποψήφιο του τεχνικού τμήματος

- Πόσες ηλεκτρικές σκούπες υπάρχουν στις ΗΠΑ;

Ερώτηση σε υποψήφιο του τμήματος ανάλυσης κινδύνων

- Για ποιο στοιχείο του βιογραφικού σας είστε λιγότερο περήφανοι;

Ερώτηση σε υποψήφιο του τμήματος λύσεων ΜΜΕ

- Προσπαθείς να ληστέψεις σπίτια στο δρόμο. Κάθε σπίτι έχει ορισμένα μετρητά. Ο στόχος σου είναι φυσικά να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπάζα. Πώς θα το κάνεις αυτό εάν δεν μπορείς να ληστέψεις διπλανά σπίτια;

Σχετικά Άρθρα