Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Την ρύθμιση των 100 δόσεων περιμένουν στον ΠΑΣ για να πάρουν την ενημερότητα

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν χορήγησε άδεια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μία απόφαση που δεν προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους του συλλόγου αφού την περίμεναν από την στιγμή που στον φάκελο της ομάδας έλειπε η φορολογική ενημερότητα.Το μεγάλο πρόβλημα για τον ΠΑΣ και ο ανασταλτικός παράγοντας για την μη αδειοδότηση είναι οι οφειλές προς το Δημόσιο.

Από σήμερα τέθηκε σε εφαρμογή η ρύθμιση για τα χρέη όπως έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών και την ρύθμιση αυτή ετοιμάζονται εκμεταλλευθούν στα Γιάννενα, προκειμένου να μπουν στις 100 δόσεις και να πληρώσουν τις οφειλές τους. Κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.Μόλις γίνει αυτό, θα κατατεθεί έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης κι έχοντας εξασφαλίσει την φορολογική ενημερότητα θα έρθει και η άδεια από την ΕΠΟ.

Έτσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα τόσο στην συμμετοχή στα πλέι οφ -αν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος- όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com