Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Εκδήλωση για την διακοπή του καπνίσματος

Το Σάββατο, 11 Μαΐου στις 18:00, στο χώρο της ΚοινΣΕπ - Ζωή Χωρίς Καπνό (ισόγειο, πεζόδρομος Καπλάνη Ζώη 4) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα "Μέθοδοι & Πρακτικές Διακοπής Καπνίσματος".
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ενδεδειγμένες μέθοδοι και πρακτικές ...
διακοπής καπνίσματος από επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι υποστηρίζουν τη διακοπή καπνίσματος. Στόχος της εκδήλωσης είναι η επικοινωνία των επιλογών διακοπής καπνίσματος, που υπάρχουν στην πόλη των Ιωαννίνων και η ενίσχυση του κινήτρου διακοπής καπνίσματος από τους ενδιαφερόμενους, όπως και η προώθηση της ενασχόλησης των επαγγελματιών υγείας με την υποστήριξη διακοπής καπνίσματος. Ομιλητές στην ανοιχτή εκδήλωση θα είναι: - Αγγελική Χαρίτου. Πνευμονολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. - Κωνσταντίνα Πάντου. Παιδίατρος, Ιατρός Βελονισμού - Ναπολέων Παπαγεωργίου. Κοινωνιολόγος, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με το κάπνισμα και την αντιμετώπισή του (καπνιστές, φοιτητές ιατρικής-Φ.Π.Ψ.-Παιδαγωγικό-κ.α., επαγγελματίες υγείας-ιατροί-ψυχολόγοι-ψυχίατροι-κοινωνιολόγοι-κοινωνικοί λειτουργοί-διατροφολόγοι-κ.α., μέλη οικογενειών καπνιστών, άτομα σε θέσεις ευθύνης-πολιτικοί-δημόσιοι λειτουργοί).

Σχετικά Άρθρα