ΗΠΕΙΡΟΣ- Δημόσιο "ευχαριστώ" σε δυο νοσοκομεία γιατί έσωσαν μια γυναίκα απο τέτανο

Το δικό του "δημόσιο ευχαριστώ" θέλησε να πει πολίτης, ο Γεώργιος Θωμάς, για τον τρόπο που η μητέρα του δέχτηκε τις υπηρεσίες του δημόσιουσυστήματος Υγείας. Συγκεκριμένα αναφέρει οτι χάριν στις προσπάθειες των γιατρών δυο δημόσιων νοσοκομείων σώθηκε η μητέρα του: "Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ Χριστόδουλο, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό...
προσωπικό του νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλαν, τον άψογο επαγγελματισμό και την αξιέπαινη ανθρωπιά τους, προκειμένου να διατηρηθεί στη ζωή η μητέρα μου που από ατύχημα προσβλήθηκε από το θανατηφόρο βακτήριο του τετάνου. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στον Διευθυντή της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» κ. ΛΙΑΠΗ Ηλία, ο οποίος έγκαιρα διέγνωσε κλινικά την κρισιμότατη κατάσταση της μητέρας μου και έδωσε εντολή για την άμεση διασωλήνωσή της, γεγονός το οποίο της έσωσε τη ζωή.
 Ο συνδυασμός των ενεργειών των δύο Διευθυντών, είχε ως αποτέλεσμα η μητέρα μου να βρίσκεται εν ζωή αποφεύγοντας εντελώς τον κίνδυνο. Επιπρόσθετα θα ήθελα να αναφέρω ότι λόγω της θανατηφόρας δράσης του συγκεκριμένου βακτηρίου θα ήταν σωτήριος ο εμβολιασμός με το αντίστοιχο εμβόλιο του τετάνου για την αποφυγή του κινδύνου που εγκυμονεί".