Ελλάδα και Ισραήλ υπογράφουν συμφωνία για την εξερεύνηση του διαστήματος

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 η υπογραφή της συμφωνίας Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ για τον αγωγό EastMed - Στην Κνωσσό η επόμενη Σύνοδος

 isats
 
Διμερής συμφωνία για την «εξερεύνηση και αξιοποίηση του διαστήματος για ειρηνικούς σκοπούς», υπογράφουν μεταξύ άλλων, Ελλάδα και Ισραήλ στην 5η Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλπου πραγματοποιείται στην BeerSheba του Ισραήλ.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδεύεται στο Ισραήλ, από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο  Παππά, τον Αναπληρωτή υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας Κώστα Φωτάκη και την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου. 

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε συμφωνία, Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ για τον αγωγό EastMed. Η υπογραφή της συμφωνίας αναμένεται να γίνει εντός του πρώτου τριμήνου του 2019, αφού τύχει πρώτα της έγκρισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, η επόμενη Σύνοδος Κορυφής στρατηγικής συνεργασίας Ισραήλ, Ελλάδας, Κύπρου θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στην Κνωσσό της Κρήτης. 

https://www.protothema.gr/politics/article/849014/ellada-kai-israil-upografoun-sumfonia-gia-tin-exereunisi-tou-diastimatos/

Register and Claim Bonus at williamhill.com