Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 263

Βλάβη στον αγωγό του ΣΥΔΛΙ και διακοπές νερού.

Λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του ΣΥΔΛΙ στην Ελεούσα, που προέκυψε σήμερα, απρόβλεπτα από εργασίες έργου, πραγματοποιείται από τη μία το μεσημέρι περίπου μερική διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης.

Οι διακοπές αφορούν σε μεγάλο τμήμα της περιοχής που εξυπηρετείται από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λεκαναποδείου Ιωαννίνων.

Αναλυτικά πρόκειται για τις Δ.Κ. και Τ.Κ. Ασφάκας, Καρυές (Μεταμόρφωση), Πετσάλι, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Βλαχάτανο & Βατατάδες Δ.Ε. Εκάλης, Τ.Κ. Άνω και Κάτω Λαψίστα, Ζωοδόχος τμήμα, Ροδοτόπι, Μ. Γαρδίκι & Λύγγος Δ.Ε Πασσαρώνος, Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ Περίβλεπτος, Κρανούλα & Αμφιθέα Δ. Ε. Περάματος, Τ.Κ Νήσου, Δ.Κ. Πεδινής τμήμα και Αγία Μαρίνα Πεδινής, Τ.Κ. Προφήτης Ηλίας, Ολυμπιάδα, Σταυράκι τμήμα, Μάρμαρα, Κάτω Μάρμαρα & Νεοχωρόπουλο τμήμα, Δήμου Ιωαννιτών και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών στους κεντρικούς αγωγούς του Σ.Υ.Δ..Λ.Ι. στις περιοχές Ανατολής πίσω από το Πανηπειρωτικό, Κατσικά-Κουτσελιού και Πεδινή προς Αμπελιά,

Στις περιοχές αυτές θα εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή.

Είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης από τον εργολάβο που την προξένησε, ενώ η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών της βλάβης.

πηγή: www.epiruspost.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com