Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Σημαντικές Διακρίσεις για το Ζαγόρι στα φετινά Tourism Awards

Πολύ σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν το Ζαγόρι και το Zagori Excellence Network (ZEN) στα Tourism Awards 2015, που διοργανώθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Στην τελετή απονομής στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 600 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού της χώρας μας, βραβεύθηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του χώρου για το 2014.

To Zagori Excellence Network (ZEN) πήρε το Gold Award στην κατηγορία «Ορεινός Τουρισμός» και το Silver Award στην κατηγορία «Branding». Οι διακρίσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της περσινής για το καινοτόμο αυτό δίκτυο, που είχε τιμηθεί με το Silver Award στην κατηγορία Strategic Partnership – Synergy.
Το Zagori Excellence Network αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα δίκτυο ιδιωτικών επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε για την προβολή και προώθηση της περιοχής των Ζαγοροχωρίων, λειτουργώντας στη βάση των συνεργιών των επιχειρήσεων της περιοχής. Η αποστολή του ZEN είναι διττή: από την μία πλευρά να αποτελέσει μια κοινή προσπάθεια προώθησης και ανάδειξης του Ζαγορίου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, όχι μόνο την χειμερινή περίοδο αλλά καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Από την άλλη πλευρά, να αποκτήσει μια αυτοτελή δυναμική και να δύναται να προωθήσει τις επιχειρήσεις-μέλη του, μέσα από την αναγνώριση του ίδιου ως τη σύμπραξη των κορυφαίων επιχειρήσεων της περιοχής.

Αλλά οι διακρίσεις δεν έμειναν μόνο στο δίκτυο αλλά και τα μέλη του.
Διάκριση και για το North Face Zagori Mountain Running το οποίο πήρε το Silver Award στην κατηγορία «Αθλητικός Τουρισμός», καθιερώνοντας πια τον αγώνα ως έναν από τους πιο σημαντικούς στην Ελλάδα.

Το φετινό Νοrth Face Zagori Mountain Runningπου θα πραγματοποιηθεί φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, στο Ζαγόρι, στις 24-26 Ιουλίου 2015, κατάφερε να διακριθεί για τα στοιχεία καινοτομίας, τα αποτελέσματα, την σημασία του για τον κλάδο και την εθνική οικονομία, τις συνέργιες και συνεργασίες του και την εφαρμογή των αρχών αειφορίας που επέδειξε το 2014, στην κατηγορία του αθλητικού τουρισμού.

πηγή: www.vimanews.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com