Γιουβέντους-Ρεάλ: Μεγάλη Κυρία εναντίον Βασίλισσας για το ποδοσφαιρικό στέμμα

Γιουβέντους-Ρεάλ: Μεγάλη Κυρία εναντίον Βασίλισσας για το ποδοσφαιρικό στέμμα

Στο λιμάνι του Κάρντιφ έχουν ήδη αποβιβαστεί Ιταλοί και Ισπανοί θέλοντας να... καταλάβουν τον θρόνο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – Χωρίς φαβορί ο τελικός που προμηνύεται συναρπαστικός 

Στην Αμερική έχουν το Super Bowl, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Στο δικό τους… football. Σ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο όμως το σημείο αναφοράς κάθε χρόνο (σε συλλογικό πάντα επίπεδο) είναι ο τελικός του Champions League.

Η βραδιά που οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο (δεν είναι υπερβολή καθώς ο φετινός θα μεταδοθεί σε 220 χώρες!) περιμένουν καρτερικά για να δουν το σεντόνι, να απλώνεται, να ακούσουν τον ύμνο και το σφύριγμα της έναρξης.

Κι αυτή η στιγμή έφτασε καθώς σήμερα το βράδυ (21:45, ΕΡΤ1) στο Εθνικό Στάδιο της Ουαλίας Γιουβέντους (τυπικά γηπεδούχος και εξ ου αναφέρεται πρώτη) και Ρεάλ θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

Μέχρι τη στιγμή που ο Γερμανός δικηγόρος Φέλιξ Μπριχ σφυρίξει για πρώτη φορά οι αναλύσεις κι οι εκτιμήσεις για το τι πρόκειται να δούμε στο χορτάρι θα είναι ατελείωτες, αν και η αλήθεια είναι ότι ο φετινός τελικός μοιάζει να είναι ο πιο ισορροπημένος των τελευταίων ετών.

protothema.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com