Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

«Φουλ» ρυθμοί στην Αγία Ελένη… Τον Μάρτιο ανοίγει για τους πρόσφυγες

Την μορφή ενός σύγχρονου κτιριακού συγκροτήματος αποκτούν οι εγκαταστάσεις της παιδόπολης «Αγία Ελένη» που εδώ και χρόνια είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.

Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ώστε οι χώροι που κάποτε έσφυζαν από ζωή, καλύπτοντας τις ανάγκες που είχε δημιουργήσει η εποχή, να μετατραπούν αυτή τη φορά σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες που δημιουργεί η σημερινή εποχή.

agia paid1

Το κτίριο δεν θα χρησιμοποιηθεί τμηματικά, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και από τις δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, από τα Γιάννινα όπου βρέθηκε, η μεταφορά και η εγκατάσταση θα γίνει με το πέρας των εργασιών σε όλο το συγκρότημα.

Πληροφορίες θέλουν την λειτουργία της Αγίας Ελένης τον ερχόμενο Μάρτιο. Παράλληλα όμως θα συνεχίσει να λειτουργεί και το Κέντρο του Κατσικά.. Φυσικά όλα μπορούν να αλλάξουν ή να ανατραπούν από τις πιέσεις που ενδέχεται να δημιουργηθούν ή από την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών.

agia paid3

agia paid4

http://www.epiruspost.gr/

Register and Claim Bonus at williamhill.com