Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 263

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Απαράδεκτη η στάση της διοίκησης του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος

Απέρριψε το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος για φιλοξενία Κινηματογραφικής βραδιάς στο Κέντρο Προβολής Σπηλαίου
Ως απαράδεκτη και προκλητική προς τους πολίτες και την κοινωνία του Περάματος, χαρακτηρίζουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος Ιωαννίνων "Το Σπήλαιο", την απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος, να μη συναινέσει στην καθιέρωση της κινηματογραφικής βραδιάς στο Κέντρο Προβολής Σπηλαίου. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Περάματος, αιτήθηκαν από τη διοίκηση του Οργανσμού Σπηλαίου, τη χρήση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Προβολής αλλά και του απαραίτητου εξοπλισμού για τη προβολή κινηματογραφικών ταινιών. Όμως εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπές "όχι" από τη διοίκηση ενός δημοτικού Οργανισμού που ανήκει στο δήμο Ιωαννιτών, ο οποίος φιλοδοξεί το 2021 να γίνει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης! Όπως μας ενημέρωσαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περάματος Ιωαννίνων "Το Σπήλαιο", στις 14 Νοεμβρίου 2015 είχαν στείλει προς τη διοίκηση του Οργανισμού Σπηλαίου την παρακάτω επιστολή: "ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ, ΘΕΜΑ :ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ,Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της υλοποίησης επιπρόσθετων δραστηριοτήτων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος στην συνεδρίαση του Δ.Σ την 4-11-2015 αποφάσισε ομόφωνα να σας θέσει αίτημα σχετικά με την καθιέρωση κινηματογραφικής βραδιάς στο Κέντρο Προβολής του Σπηλαίου Περάματος στο πλαίσιο της ήδη υφιστάμενης δραστηριότητας η οποία διενεργείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
Αιτούμαστε το παραπάνω λόγω: α)της έγκρισης σχετικού αιτήματος μας με αριθ. Πρωτοκόλλου 1480 την 10/11/2015 από το Πνευματικό Κέντρο για την διάθεση κινηματογραφικών ταινιών καθώς και την υποστήριξη για την επιτυχή καθιέρωση της δραστηριότητας, β)της ύπαρξης των άρτιων κτιριακών υποδομών στο Κέντρο Προβολής του Σπηλαίου καθώς και του απαραίτητου εξοπλισμού για τη προβολή οπτικοακουστικού υλικού, γ)σε μια μεγάλη πληθυσμιακή κοινότητα λαμβάνοντας υπόψιν την αυξανόμενη συμμετοχή ατόμων στις δραστηριότητες μας με σκοπό την επμέδωση και την καλλιέργεια πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου. Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ «Το ΣΠΗΛΑΙΟ».

Πηγή : http://epirusgate.blogspot.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com