Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Βρέθηκε άγνωστο βιβλίο με νέες περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς

Σκοτσέζος ιστορικός ισχυρίζεται πως βρήκε ακυκλοφόρητο βιβλίο του Κόναν Ντόιλ, για τον πιο γνωστό ντετέκτιβ όλων των εποχών, τον Σέρλοκ Χολμς.

Ο Ουόλτερ Έλιοτ, ένα Σκοτσέζος ιστορικός ισχυρίζεται πως ψάχνοντας στη σοφίτα του σπιτιού του συγγραφέα των βιβλίων του Σέρλοκ Χολμς, του Κόναν Ντόιλ βρήκε ένα άγνωστο και ακυκλοφόρητο βιβλίο.
Μάλιστα, ισχυρίζεται πως μια από τις ιστορίες του βιβλίου, το "Σέρλοκ Χολμς: Ανακαλύπτοντας το Border Burghs και από τύχη το παζάρι του Brig", ήταν αυτή που γράφτηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αναστήλωση της γέφυρας του Selkirk στη Σκωτία, γέφυρα που καταστράφηκε από τις πλημμύρες του 1902.

Παράλληλα, εικάζεται πως το βιβλίο είναι το πρώτο που δεν έχει κυκλοφορήσει από τα βιβλία που έγραψε ο Ντόιλ με θέμα τον διάσημο ντετέκτιβ. Η τελευταία ιστορία που δημοσιεύθηκε ήταν Το Σημειωματάριο του Σέρλοκ Χολμς (The Case-Book of Sherlock Holmes), το 1927.
Όσον αφορά την αυθεντικότητα του βιβλίου, πολλοί υποστηρίζουν πως είναι όντως του Κόναν Ντόιλ, αφού όντως υπήρχε στην πόλη μια ξύλινη γέφυρα που καταστράφηκε και ο συγγραφέας ήθελε να δωρίσει χρήματα για την αναστήλωσή της.
Πηγή: LaughinSquid

Register and Claim Bonus at williamhill.com