Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 263

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, θα διοργανωθεί ομιλία την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 18:30 στο Θυμωμένο πορτραίτο, Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα.Θα μιλήσουν:
Ανδρομάχη Μπούνα, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Υποψ. Διδάκτωρ. Παν/μίου Ιωαννίνων, Μέλος στην Οργάνωση Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ».
Γερασιμούλα (Μίνα) Μπρούμου, M.Sc Συμβουλευτική ψυχολόγος/ Συγγραφέας, Συντονίστρια - Εκπαιδεύτρια Ομάδων Σχολών Γονέων.
Μαρία Νούσια ,Ψυχολόγος, Υποψ. Διδάκτωρ. Παν/μίου Ιωαννίνων, Μέλος της ομάδας έργου "Γηράσκω εν Δράσει”, Εταιρεία, Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.
Συντονίστρια συζήτησης : Παρασκευή Σταθά, Νηπιαγωγός
Η οργάνωση της Ομιλίας γίνεται από μέλη της Οργάνωσης Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ» το οποίο λειτουργεί ως Πανελλαδικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανεξάρτητο από πολιτικά κόμματα και κρατικούς φορείς. Η ομιλία έχει ως στόχο τη προσέγγιση της βίας κατά των γυναικών, την ενημέρωση των γυναικείων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων υπό το πρίσμα ψυχολογικών, κοινωνιολογικών αναλύσεων
Η ημερίδα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες αλλά και σε άνδρες, σε φορείς, οργανισμούς και σωματεία που δραστηριοποιούνται στην εξάλειψη της βίας και υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, σε ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, οικογενειακούς συμβούλους και νομικούς, σε φοιτητές παιδαγωγικών, ψυχολογίας και νομικής, και σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την αξιοπρέπεια των γυναικών και την υπεράσπιση και την προαγωγή των δικαιωμάτων τους.

 

 

Πηγή : http://epirusgate.blogspot.gr