Ταμπουρωμένοι στο Σεν Ντενί οι δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι

Σκηνικό πολέμου, με πυροβολισμούς και εκρήξεις από τα ξημερώματα στο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εισαγγελέας του Παρισίου αναφέρεται ότι πέντε άτομα έχουν συλληφθεί και μία γυναίκα είναι νεκρή, μετά την πυροδότηση εκρηκτικών με τα οποία ήταν ζωσμένη. Από τους συλληφθέντες τρεις συνελήφθησαν μέσα στο διαμέρισμα κι ακόμα δύο – μία γυναίκα κι ένας άνδρας – κοντά σε αυτό. 

Κατά την επιχείρηση έχουν τραυματιστεί τέσσερις αστυνομικοί, όχι όμως σοβαρά.

Τουλάχιστον τρεις δράστες των τρομοκρατικών επιθέσων στο Παρίσι έχουν ταμπουρωθεί σε  διαμέρισμα του Σεν Ντενίς,προάστιο του Παρισίου κοντά στο Σταν ντε Φρανς, όπου έγινε ένα από τα χτυπήματα της περασμένης Παρασκευής.

Στο σημείο λαμβάνουν χώρα ανταλλαγή πυροβολισμών, με αυτόματα όπλα, ενώ έχουν αναφερθεί τουλάχιστον επτά εκρήξεις.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκονται ταμπουρωμένοιο όγδοος τζιχαντιστής, Αμπντέσλαμ Σαλάχ, ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ο Βέλγος Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ κι ένας ακόμα από τους τζιχαντιστές που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στο Παρίσι, ο αποκαλούμενος «ένατος δράστης».

Οι δρόμοι και το μετρό έχουν κλείσει, τα λεωφορεία και τα τραμ δεν κυκλοφορούν, τα σχολεία περιφερειακά του σμηείου που πραγματοποιείται η επιχείρηση δεν άνοιξαν οι κάτοικοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και στην περιοχή, εκτός της αστυνομίας υπάρχει και στρατός.

Register and Claim Bonus at williamhill.com