Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Ξαναχτύπησε ο μανιακός που ρίχνει λάδια στην αυλή του 21ου Δημοτικού Σχολείου!

Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να σταματήσουν τη χρήση της σχολικής αυλής ώστε να μην ενοχλούνται από τις φωνές των μαθητών!!!

Περιφραγμένο με τις ειδικές ταινίες της αστυνομίας,παραμένει μέρος της αυλή του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στην περιοχή των Σεισοπλήκτων, καθώς άγνωστοι έριξαν῏για τρίτη φορά῏ποσότητες καμμένων λαδιών αυτοκινήτων, με σκοπό να παρεμποδίσουν το παιχνίδι των παιδιών! Δυστυχώς,το εξειδικευμένο συνεργείο του δήμου Ιωαννιτών, αδυνατεί πλέον να καθαρίσει με τη χρήση χημικών την αυλή του σχολείου και από το τέλος του καλοκαιριού,έχει επιλεγεί η λύση της κάλυψης της περιοχής με τα λάδια των αυτοκινήτων,με πριονίδι.Στην αστυνομία έγινε και νέα καταγγελία για...
παρουσία ατόμου στην αυλή του σχολείου,αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του.Μετά πάντως και το νέο κρούσμα,θεωρούμε πως επιτέλους από τον Δήμο Ιωαννιτών και σε συνεργασία με την αστυνομία,θα πρέπει να τοποθετηθεί στο σημείο κάμερα ασφαλείας,για να ελέγχεται ο χώρος 24 ώρες το 24ωρο και να οδηγηθούν άμεσα στην δικαιοσύνη,οι δράστες.

 

 

Πηγή : http://epirusgate.blogspot.gr