Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεβαστάκης: Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία Πηγή: Σεβαστάκης: Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/232114/sevastakis-parapoiithikan-oi-diloseis-moy-

Την θέση ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του για την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ότι αυτή δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Σεβαστάκης.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι υπήρξε πλήρης παραποίηση των λεγομένων του. «Αυτό που είπα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται υπό πίεση, και δεν θα είχε κανένα θέμα να κρατήσει το 23% και να επιμείνει δογματικά σε ένα εισπρακτικό μέσο. Εντούτοις, το γεγονός ότι μπορεί και να το μετριάζει σημαίνει ότι η πεποίθηση είναι ότι το μέτρο δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση» τόνισε ο κ.Σεβαστάκης.

Επιπλέον, τόνισε ότι «η ιδιωτική εκπαίδευση είναι εξίσου σοβαρή και παραγωγική και δεν είναι πενταροδεκάρες», κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη. «Ό,τι βγάζει με κόπο κανείς δεν είναι πενταροδεκάρες. Αυτό που αποταμιεύεις με κόπο είναι πολύ ακριβό. Ό,τι στερείσαι είναι πανάκριβο ανεξαρτήτως αν είναι πεντακόσια ή χίλια ευρώ» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πηγή : http://www.iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα