Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Εγνατία: Έρχονται τα διόδια στο Δροσοχώρι

Με ειδικό σύστημα αναλογικής χρέωσης, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία των διοδίων της Εγνατίας στο Δροσοχώρι, απόφαση που έχει ήδη υπογραφεί.

Μάλιστα το Δ.Σ. της Εγνατίας ΑΕ καλείται να εγκρίνει την εφαρμογή της κοινής υπουργικής απόφασης που είχε δημοσιευτεί από τον περασμένο Νοέμβριο και προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης των νέων σταθμών διοδίων.

Με το σύστημα αυτό, η χρέωση των οχημάτων που διαθέτουν πομποδέκτη, θα γίνεται αναλογικά. Οι χρήστες δηλαδή θα χρεώνονται ανάλογα με την απόσταση που έχουν διανύσει.

Στους όρους του νέου μνημονίου, προβλέπεται επίσης να προχωρήσει η απαραίτητη αναβάθμιση τεχνολογικών συστημάτων και οι σχετικές αποφάσεις για την εφαρμογή του αναλογικού συστήματος που είχε εξαγγείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης. Στη σχετική απόφαση προβλεπόταν πως «το ολοκληρωμένο αναλογικό σύστημα διοδίων στην Εγνατία Οδό θα εγκατασταθεί σταδιακά εντός του έτους 2017.

Με το πρόσφατο μνημόνιο η Κυβέρνηση δεσμεύεται για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού, επί 35 χρόνια σε ιδιώτες, οι οποίοι θα αναλάβουν ακόμη και τους τρεις κάθετους άξονες.

Πηγή: http://epiruspost.gr/

Register and Claim Bonus at williamhill.com