Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού» την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Αν η Λίμνη Παμβώτιδα είναι το στολίδι των Ιωαννίνων, το Νησί είναι το διαμαντάκι της. Και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει εκτός του σχεδιασμού του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τον Αθλητικό Ποσειδών Ιωαννίνων να επιλέγει το μαγευτικό σκηνικό για την τελετή έναρξης της Εβδομάδας Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.Παράλληλα, όμως, με στόχο την ανάδειξη του φυσικού, πολιτιστικού και θρησκευτικού πλούτου του Νησιού των Ιωαννίνων, ο Α.Ο. Ποσειδών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, καθώς και αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, διοργανώνει αγώνες δρόμου 3.600 μ. και 1.600 μ. με την...
επωνυμία «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού».Στον αγώνα των 3,6 χλμ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι γεννημένοι από το 2000 και μεγαλύτεροι, ενώ για τους ανήλικους πρέπει να κατατεθεί στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Σαράι (θέση πλατφόρμα) και θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι στην παραλίμνια διαδρομή του νησιού, με τους συμμετέχοντες να τρέχουν στα δρομάκια και τις πλατείες του οικισμού, δίπλα από τα μουσεία και τα μοναστήρια, με τερματισμό στο Μουσείο του Αλή Πασά.Στις 7 το απόγευμα, από το ίδιο σημείο θα ξεκινήσει και ο αγώνας του 1,6 χλμ., στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μαθητές από το 2001 έως και το 2006, ενώ μικρότεροι μαθητές μπορούν να μετέχουν με την συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα. Οι ανήλικοι μαθητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Υποβολή Δηλώσεων Συμμετοχής:
α) Στα γραφεία του συλλόγου Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων 17:00 -21:00 από 1 έως 11/09/2015
β) Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα 13 Σεπτεμβρίου στο Νησί των Ιωαννίνων στην αφετηρία του αγώνα από τις 16:30- 18:00
Τα αθλητικά σωματεία και τα σχολεία των Ιωαννίνων μπορούν να υποβάλουν τις ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο και fax 26510 25818 έως τις 11 Σεπτεμβρίου.
Παραλαβή Αριθμών : Στο Νησί των Ιωαννίνων από τις 16:30 – 18:00 στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα
Υγειονομική Κάλυψη: Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια από ιδιώτες ιατρούς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Ιωαννίνων), σε όλο το μήκος του αγώνα. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
Έπαθλα – Αναμνηστικά: Στους τρείς πρώτους νικητές κάθε αγώνα θα απονεμηθεί μετάλλιο και δίπλωμα.
Όριο εγγραφών : 600

Τελετή έναρξης και ξεναγήσεις
Με την ολοκλήρωση των αγώνων, στις 7.30 το απόγευμα, θα γίνουν οι απονομές και η τελετή έναρξης του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στην πλατεία μπροστά στο Μουσείο του Αλή Πασά.Από τις 4 έως τις 7.30 το απόγευμα θα υπάρχουν ξεναγήσεις στα μοναστήρια του Νησιού σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανοιχτό θα είναι και το Κέντρο Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας.

Πηγή: http://epirusgate.blogspot.gr/

Register and Claim Bonus at williamhill.com