Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Χάος από τη νεροποντή και τους ανέμους στο Αγρίνιο

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε αρκετές περιοχές της πόλης του Αγρινίου από την ξαφνική επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός.

Συγκεκριμένα από την δυνατή νεροποντή που συνοδεύτηκε και από ισχυρούς ανέμους, σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, ενώ ταυτόχρονα φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο Σταδίου και Αγίου Δημητρίου τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Τέντες και πινακίδες ξηλώθηκαν και προσγειώθηκαν στην μέση του δρόμου, ενώ από πτώσεις κλαδιών και άλλων αντικειμένων προκλήθηκαν μικροζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Πολλά τα προβλήματα που σημειώθηκαν και σε σπίτια, καταστήματα και αποθήκες από πλημμύρες.

Η ηλεκτροδότηση διεκόπη για αρκετή ώρα σε αρκετές περιοχές όπως στον Αγ.Δημήτριο, Αγ.Κων/νο αλλά και στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου, ενώ συνολικά η πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου δέχτηκε δεκαεπτά κλήσεις από τις οποίες οι δεκαπέντε ήταν για παροχή βοήθειας προς τους πολίτες και οι άλλες δύο για άντληση υδάτων.

Τρία δέντρα στη σειρά ξεριζώθηκαν από τον δυνατό αέρα, έξω από οικία στην ευρύτερη περιοχή της Ερυθραίας.

Οι ιδιοκτήτες δεν πίστευαν στα μάτια τους...το ένα δέντρο ξερίζωνε κυριολεκτικά ντόμινο το άλλο και όπως θα δείτε στο video του cityvoice.gr, το υπόστεγο του Ι.Χ παρασύρθηκε με την σειρά του από τα δέντρα.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

Πολυμέσα

Register and Claim Bonus at williamhill.com