Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Το εντυπωσιακό γιοτ πάμπλουτου σεΐχη στη Ρόδο

Τη Ρόδο και τη Σύμη επέλεξε φέτος για τις διακοπές του, ο γιος ενός εκ των πλουσιοτέρων επιχειρηματιών του κόσμου, συνιδιοκτήτης της Al Rajhi Bank της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Οmar Al Rajhi Sulaiman, 48 ετών, συνοδευόμενος από 7 συγγενείς του, επιβαίνει στο πολυτελές σκάφος “Dusur” με 9μελές πλήρωμα, που κατέπλευσε την Κυριακή στη Μαρίνα της Ρόδου και χθες ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη.

Στο πολυτελές γιότ, 50 μέτρων, με σημαία Kayman Islands, επιβαίνει συγκεκριμένα ο γιός του 120ού πλουσιότερου επιχειρηματία στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, η περιουσία του οποίου το 2011 είχε υπολογιστεί στα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια!!
Κατέχει σήμερα σύμφωνα με το Χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας το 20% της Al Rajhi Bank, αξίας άνω των 5 δισ. δολαρίων.

forbesmecover sulaiman al rajhi
Ο σεΐχης είχε ιδρύσει την τράπεζα με τους αδελφούς του Abdullah, Mohammed και τον εκλιπόντα Saleh. Η τράπεζα θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον Ισλαμικό κόσμο.
Το 2012 έβαλε διεθνές βραβείο φιλανθρωπίας όταν αποφάσισε να χαρίσει τη μισή περιουσία του σε κοινωφελείς σκοπούς.

skafos 744x558
Γεννήθηκε στο Al Bukairiyah και μεγάλωσε στην έρημο του Nejd. Ξεκίνησε από μια μικρή επιχείρηση με καραβάνια από καμήλες, που μετέφεραν προϊόντα στη Μέκκα και την Μεντίνα. Εχει 23 παιδιά και θεωρείται ως ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στη χώρα του, που δεν έχει βασιλική καταγωγή.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Register and Claim Bonus at williamhill.com