Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ονόμασαν την κόρη τους «Like», όπως του Facebook

Φαν του Facebook, όπως φαίνεται, ένα ζευγάρι Ισραηλινών άντλησε από την εφαρμογή «Like» την έμπνευσή του και ονόμασε έτσι την μικρή του κόρη...
Ο Λίορ Αντλερ και η σύζυγός του Βαρντίτ δήλωσαν ότι έψαχναν ένα όνομα για την κόρη τους, το οποίο να είναι «μοντέρνο και καινοτόμο». Το Facebook επιτρέπει στους χρήστες να πατούν «like» στα στάτους των φίλων τους, στις φωτογραφίες ή σε άλλα posts.

Όπως είπε ο Αντλερ η πρωτοτυπία ήταν το κλειδί για την επιλογή του ονόματος και τσέκαραν ότι δεν υπάρχει άλλος με το ίδιο όνομα στο Ισραήλ.

«Κατά την γνώμη μας είναι μία σύγχρονη εκδοχή του ονόματος Ahava (Αγάπη), δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα Μααρίβ. «Είναι ο δικός μου τρόπος να λέω συνεχώς στην καταπληκτική κορούλα μου « σ' αγαπώ», φωνάζοντάς την με αυτό το όνομα», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χααρέτζ, τα πιο δημοφιλή ονόματα για τα κορίτσια στο Ισραήλ είναι Νόα, Μάγια και Ταμάρ.

Παρ' όλα αυτά , το Like, δεν θα είναι το μοναδικό περίεργο όνομα της οικογένειας. Και στους δύο γονείς αρέσει η μαγειρική και ονόμασαν την μία από τις κόρες τους Pie (πίτα), χρησιμοποιώντας την αγγλική λέξη για το όνομα και Vash, που στα εβραϊκά σημαίνει «μέλι», σύμφωνα με την Μααρίβ.

Ο πατέρας της Like ανέφερε ότι όταν ανακοίνωσε την γέννησή της στο Facebook έγινε πάρα πολύ δημοφιλής. «Πήρε 40 like, όταν ανακοίνωσα την φωτογραφία και το όνομά της στο Facebook»

Σχετικά Άρθρα