Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Die Zeit: «Η Ελλάδα, είναι ο τέλειος συνδυασμός θάλασσας, ηλιοθεραπείας, παιδείας και φιλοσοφίας»

Καλεί τους Γερμανούς τουρίστες να στείλουν καρτ-ποστάλ και φωτογραφίες από τις διακοπές τους Ελλάδα

Με τίτλο «Say Greeeeeeece» η Γερμανική εφημερίδα Die Zeit προτείνει ανεπιφύλακτα την Ελλάδα στους Γερμανούς τουρίστες για διακοπές.
Παρά τις πολιτικές δυσκολίες η Ελλάδα παραμένει κορυφαίος προορισμός, τονίζει η εφημερίδα.

Σε άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα αποκαλεί την Ελλάδα, τέλειο συνδυασμό θάλασσας, ηλιοθεραπείας, παιδείας και φιλοσοφίας, ενώ τονίζει πως όχι αδίκως, ο τουρισμός είναι ο πιο σημαντικός κλάδος της οικονομίας της χώρας.

Η Die Zeit θέτει το ερώτημα του «αν ο κόσμος ήταν τόσο μικρός που χωρούσε μόνο μία χώρα για διακοπές, ποια θα έπρεπε να είναι» και απαντά: η Ελλάδα.
Η Ελλάδα αποπνέει πολιτισμό, χωρίς να πιέζει τον επισκέπτη με την ιστορία της, συνεχίζει το άρθρο.

Ωστόσο, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις δυσκολίες των ημερών και μάλιστα προτρέπει τους Γερμανούς τουρίστες να την επιλέξουν για τις διακοπές τους δίνοντας τους και... κίνητρο.

«Αυτή τη στιγμή η χώρα περνάει δύσκολους καιρούς και φυσικά η κρίση είναι φανερή και στους επισκέπτες, γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει «Πολλοί Γερμανοί τουρίστες φοβούνται ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντιθέτως, οι διακοπές εκεί αποτελούν υποστήριξη για την ‘ταλαιπωρημένη’ χώρα».

Έτσι, η εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες της να στείλουν καρτ-ποστάλ και φωτογραφίες από την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, περιγράφοντας τις εντυπώσεις τους, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται ότι στο τέλος του καλοκαιριού θα δημοσιεύσει τις καλύτερες φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ ειδικά για την Ελλάδα.

Πηγή: http://www.protothema.gr/

Register and Claim Bonus at williamhill.com