Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

ΓΙΆΝΝΕΝΑ: Αποκολλήθηκε τμήμα στέγης του Κολυμβητηρίου στη Λιμνοπούλα!

Παρ’ ολίγο να συμβεί ατύχημα χθες το απόγευμα στο Κολυμβητήριο του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα: Από άγνωστη αιτία, όπως μετέφερε στην τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» πατέρας παιδιού που εκείνη την ώρα γυμναζόταν στο κολυμβητήριο, ξεκόλλησε μεταλλικό τμήμα της οροφής!Το ευτύχημα ήταν ότι δεν κατέπεσε στην πισίνα ή στην κερκίδα, οπότε μπορεί να είχαμε και τραυματισμούς, αλλά έμεινε κρεμασμένο, μέχρι που το απομάκρυναν υπάλληλοι του ΕΑΝΚΙ. Το συμβάν αυτό, επιβεβαιώνει την ανάγκη συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα αυτών της Λιμνοπούλας, που πλέον έχουν επιβαρυνθεί από τον παράγοντα χρόνο.

Να μη διακόψει
Εκτός αυτού όμως, έχει ανοίξει και ένα νέο ζήτημα για το Κολυμβητήριο: Με απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, αυτό κλείνει για δύο περίπου μήνες με το πρόσχημα της συντήρησης, γεγονός που προκαλεί δυσφορία σε γονείς παιδιών που αθλούνται στις εγκαταστάσεις του. Ανάλογη διακοπή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, γινόταν και τα...
προηγούμενα χρόνια, ωστόσο όπως είπε χθες ο πατέρας νεαρού αθλούμενου, φέτος θα έπρεπε να ισχύσουν διαφορετικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, τόνισε, θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη ότι λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές οικογένειες αδυνατούν να πάνε διακοπές, με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να στερούνται τη χαρά της κολύμβησης. Το κενό αυτό θα μπορούσε να καλύψει το Κολυμβητήριο, εξαντλώντας τα χρονικά όρια που απαιτούνται για τη συντήρηση, που κάθε άλλο παρά δίμηνο απαιτεί, όπως είναι η απόφαση της Διοίκησης.
«Άλλωστε- πρόσθεσε ο ίδιος- τα νεαρά παιδιά που αθλούνται στο Κολυμβητήριο, καταβάλλουν μηνιαίες συνδρομές στα σωματεία, κάτι που θα μπορούσε να συνεχιστεί και για το επόμενο δίμηνο».Η νέα Επιτροπή Διοίκησης θα πρέπει να εξετάσει την πρόταση των γονέων και να περιορίσει στο ελάχιστο τη διακοπή λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, η οποία όπως εκτιμούν οι ίδιοι στην πραγματικότητα γίνεται για οικονομικούς λόγους.

Πηγή: http://epirusgate.blogspot.gr/

Register and Claim Bonus at williamhill.com