Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 261

Smartphones και iPads βοηθούν τις επιδόσεις των μαθητών!

Οι γονείς και οι καθηγητές συνηθίζουν να κατηγορούν τα τεχνολογικά γκάτζετς ότι αποσπούν τους μαθητές από το διάβασμά τους και φυσικά ούτε λόγος να τα έχουν μαζί τους στο σχολείο!

Μία νέα έρευνα όμως έρχεται να τους διαψεύσει πανηγυρικά αφού αποδεικνύει ότι η επίδραση των γκάτζετς στις επιδόσεις των μαθητών είναι ευεργετική.

Φαίνεται πως η εποχή που όλοι οι μαθητές θα είναι εφοδιασμένοι με ταμπλέτες ή έξυπνα κινητά στο μάθημα είναι πιο κοντινή απ' όσο μπορούσαμε να φανταστούμε.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, τα smartphones βοηθούν τους μαθητές να μεγιστοποιήσουν τις ικανότητές τους στην μάθηση, υπό την προυπόθεση ότι χρησιμοποιούνται από την ηλικία των εννέα ετών. Δηλαδή από μαθητές της Ε' τάξης του δημοτικού σχολείου.

'Αλλη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε το 2008, δείχνει ότι τα έξυπνα κινητά βοηθούν τους μαθητές να εμπεδώσουν νέες πληροφορίες ενώ μία τρίτη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων βοηθούν στη βελτίωση της ομαδικής εργασίας.

Ανάλογα οφέλη για τους μαθητές προκύπτουν από την χρήση των iPads και άλλων συσκευών του είδους, που είναι γνωστές ως "ταμπλέτες".

Register and Claim Bonus at williamhill.com