Πρέβεζα παραλίες

parali

Εξήντα ολόκληρα χιλιόμετρα ακτογραμμής, που βρέχονται από το Ιόνιο Πέλαγος, μετρά ο νομός της Πρέβεζας, όσα ακριβώς είναι και τα δυτικά της σύνορα. Από την πόλη της Πρέβεζας μέχρι και το βορειότερο άκρο της, την Πάργα, το μόνο σοβαρό ερώτημα που θα αντιμετωπίσετε είναι «Που;». Πού θα κολυμπήσουμε, πού θα λιαστούμε, πού θα μείνουμε. Ειλικρινά θα βαρεθείτε να μετράτε παραλίες στην Πρέβεζα καθώς οι επιλογές είναι πάμπολλες και ανταποκρίνονται σ' όλα τα γούστα.

 

Όλες οι παραλίες στην Πρέβεζα είναι άμεσα προσβάσιμες, καθώς ο εθνικός δρόμος, που ενώνει την πόλη της Πρέβεζα με την Ηγουμενίτσα είναι παραλιακός. Σ' άλλες περιπτώσεις, όπως στο Κανάλι περνώντας με το αυτοκίνητο βρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο με τη θάλασσα και σ' άλλες, όπως στη Λούτσα, η πανοραμική θέα της παραλίας είναι ικανή να σας κόψει την ανάσα με την ομορφιά της.

kanali

Στις παραλίες της Πρέβεζας δε θα συναντήσετε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα αλλά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα ανταποκρίνονται σ' όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες, ενώ θεωρούνται ιδανικά για οικογενειακές διακοπές.
Οι εραστές του οργανωμένου κάμπινγκ θα βρουν τις ιδανικές συνθήκες για τις διακοπές τους σε παραλίες όπως το Μονολίθι με τα βαθιά κρυστάλλινα νερά και τα Ριζά, λίγα χιλιόμετρα πριν την απέραντη αμμουδερή παραλία της Λούτσας.

paralia monolithi

Στις περισσότερες παραλίες θα βρείτε υποδομές που θα κάνουν την παραμονή σας κάτι περισσότερο από ευχάριστη: δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bars και water sports, ενώ σε όσους προτιμούν την ησυχία και απορρίπτουν τις ανέσεις προτείνουμε το Αλωνάκι Φαναρίου και την Αμμουδιά.

alonaki

Σε κάθε περίπτωση κόλποι και κολπίσκοι, όρμοι, απαλές κατάλευκες αμμουδιές και βράχια εναλλάσσονται σε μια ακτογραμμή πολλών χιλιομέτρων, που συγκροτούν τις πανέμορφες παραλίες μιας άγνωστης στο ευρύ κοινό Πρέβεζας, περιμένοντας τον επισκέπτη να τις ανακαλύψει. Το μόνο βέβαιο μετά απ' αυτό είναι ότι δεν πρόκειται να τις εγκαταλείψει ποτέ.

πηγή: www.prevezainfo.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com