Πάργα Δραστηριότητες

parga600 124404 0U3614

Η Πάργα είναι ο παράδεισος του πεζοπόρου, ο ενετικός ελαιώνας, η γύρω λόφοι και οι ακτές είναι ιδανικές για τους πεζοπόρους αξίζει να αναφερθούμε στο βιβλίο του βρετανού lance Chilton που αναφέρει ορισμένες διαδρομές στην Πάργα με τίτλο "Walks in Parga". Ο Δήμος Πάργας έχει σημάνει μια μόνο διαδρομή από την Πάργα στον Βάλτο και από το Βάλτο στο Παλιό φρούριο του Αλή Πασά στην Ανθούσα, αλλά στο βιβλίο ανακαλύψαμε υπέροχες πραγματικά διαδρομές, μπορείτε να το αγοράσετε από τα βιβλιοπωλεία στην Πάργα.

 

Πέρα από την κολύμβηση, η Πάργα παρέχει αρκετά θαλάσσια σπορ, όπως το ποδήλατο θαλάσσης, το θαλάσσιο σκι, jet ski ή ιστιοπλοΐα.

drastiriotites

Οι επισκέπτες μπορούν να προβούν σε εξερεύνηση του βυθού, καθώς στην περιοχή παρέχεται η δυνατότητα και ο εξοπλισμός για καταδύσεις.

Μέσα στα μαγευτικά ορεινά τοπία με τις εύφορες πλαγιές και τα εντυπωσιακά οροπέδια αναδύονται τα γραφικά χωριουδάκια της Αγιάς, της Αγίας Κυριακής, της Ανθούσας και του Τρικάστρου. Πολλά είναι τα μονοπάτια που μπορείτε να περπατήσετε και να χαθείτε μέσα στους ελαιώνες. Νερόμυλοι, εκκλησάκια το κάστρο, το ποτάμι και ο καταρράκτης της Ανθούσας, είναι μερικά από τα πολλά που θα ανακαλύψετε στο πέρασμά σας.

Παργα-ελαιώνας

Στην Πάργα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή θα μπορέσετε να επιδοθείτε και να απολαύσετε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, θαλάσσιες και μη, αφού υπάρχει η υποδομή για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι, ψάρεμα, wind-surfing, hiking, bird watching, rafting, ποδήλατο βουνού, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ιππασία, κ.α.

πηγή: www.web-greece.gr

Register and Claim Bonus at williamhill.com